VIVOS organiseert voor de tweede keer een BINGO! De vorige bingo in februari het Wapen van Diemen was een groot succes en daarom gaan we door! Nooit eerder haalde VIVOS zo veel donaties op één avond op.

Deze keer is de Bingo in samenwerking met de Diemense honkbalvereniging TIW Survivors. In Nicaragua is honkbal sport nummer één dus een samenwerking tussen beide verenigingen kon niet uitblijven!
Klik HIER voor een foto-impressie van honkbal in Nandaime, Nicaragua.

2015-08-22 17.43.01De gehele opbrengst van de bingo gaat naar het nieuwe project van VIVOS en daar hebben we jullie hulp hard bij nodig. Elke bingokaart die je koopt, komt als donatie binnen en zal verdubbeld worden door de gemeente Diemen. Je maakt dus niet alleen kans op fantastische prijzen (de prijzen zijn écht FANTASTISCH!), maar je steunt daarbij ook nog eens dubbel en dwars een goed doel! Een bingokaart kost maar €3,50.
Heb je meer vragen of zou je mee willen helpen met dit evenement? Kijk dan op www.vivos.nl of stuur een mailtje naar info@vivos.nl

Heb je deze zaterdag 19 september nog meer tijd? Dan kun je ook meedoen met de familie softbaldag van TIW Survivors. Stel je eigen familie/vriendenteam samen en doe vanaf 14.00 mee aan een softbal toernooi. Na afloop is er een heerlijke BBQ en daarna start de Bingo! https://www.facebook.com/events/460291250802100/ http://www.tiw-survivors.nl/