In maart verstuurt VIVOS een grote hoeveelheid ingezamelde goederen per container van de Stichting Ideële Import naar Nandaime. Hieronder ook 12.800 capsules ampiciline van de Diemer Apotheek voor het ziekenhuis en het Vrouwenhuis Nora Astorga van Nandaime. De Vrouwengroep van VIVOS presenteert zich op Internationale Vrouwendag (8 maart) in De Kring met informatie, hapjes en drankjes.
De kunstenares Olga Maradiaga uit León maakt in mei met leerlingen van basisschool De Nieuwe Kring een muurschildering. In de school wordt een tentoonstelling over Nandaime georganiseerd.
In juni presenteert VIVOS zich weer op het Multicultureel Festival.
In juli bezoeken twee leden van VIVOS Nandaime. Ze overhandigen een cheque ter waarde van 2600 gulden voor het sojaproject van het Vrouwenhuis Nora Astorga.
Tijdens het Diemer Festijn in september presenteert VIVOS zich met informatie, artesania (kunstvoorwerpen) en andere Derde Wereldproducten. Tevens is hier de start van een extra financiële actie voor de EHBO-post in Nandaime door de Diemense wethouder Rob ’t Hart. Deze actie levert 5700 gulden op.
De econoom Harrie Clemens, die werkzaam is bij de universiteit van Managua, informeert de VIVOS-ledenvergadering over de situatie in Nicaragua.
Tijdens de officiële opening van gebouw De Omval in october is VIVOS aanwezig met een informatiekraam.
In december wordt een cheque ter waarde van 18.222 US Dollar overhandigd voor de EHBO-post in het ziekenhuis Rommel Carrasquilla in Nandaime.
Op 31 december telt VIVOS 22 leden.