timVia bestuurslid Elsje Kaptijn hoor ik al jaren mooie verhalen over VIVOS en ben ik bij meerdere activiteiten indirect betrokken geweest. Het enthousiasme waarmee de leden zich zichtbaar (bingo, pubquiz, Diemen Festijn) en onzichtbaar (vergaderen, contacten leggen en onderhouden) inzetten voor ontwikkelings- samenwerking is erg aanstekelijk.

Nu één van de bestuursleden tijdelijk genoodzaakt is om het werk te staken, kwam een vacature vrij. Voor mij de uitgelezen kans om het bestuur van VIVOS te ondersteunen en een bijdrage te leveren aan ontwikkelingsprojecten in Nandaime.

Mijn naam is Tim van Muijden en vanaf januari 2017 zal ik de taken en verantwoordelijkheden als penningmeester, namens Anna Meijer, tijdelijke op mij nemen. Ik hoop mij naast het penningmeesterschap in te kunnen zetten bij activiteiten, brainstormsessies en overige werkzaamheden ten behoeve van ontwikkelingsprojecten in Nandaime.